Hvordan fjerner jeg et teammedlem?
Åbn tjenesten, vælg Team, vælg Fjern ved siden af medlemmet, og bekræft. Medlemmet mister straks adgangen til tjenesten.
Før du går i gang
- Du er ADMIN for tjenesten.
- Personen er ikke ADMIN. Fjern vises ikke for ADMIN-medlemmer, så ændr først deres rolle. Se sådan ændrer du en rolle.
Spørgsmål
Sletter fjernelsen af et medlem medlemmets opdateringer?
Nej. Opdateringer, personen har udgivet, bliver på statussiden.
Kan jeg invitere personen igen?
Ja, så længe personen har en konto, og tjenesten er under sin medlemsgrænse.