Hvordan fjerner jeg et teammedlem?
Åpne tjenesten, velg Team, velg Fjern ved siden av medlemmet og bekreft. Medlemmet mister umiddelbart tilgangen til tjenesten.
Før du begynner
- Du er ADMIN for tjenesten.
- Personen er ikke ADMIN. Fjern vises ikke for ADMIN-medlemmer, så endre rollen deres først. Se slik endrer du en rolle.
Spørsmål
Sletter fjerning av et medlem oppdateringene deres?
Nei. Oppdateringer personen har publisert, blir værende på statussiden.
Kan jeg invitere personen på nytt?
Ja, så lenge personen har en konto og tjenesten er under medlemsgrensen.