Miten poistan tiimin jäsenen?
Avaa palvelu, valitse Tiimi, valitse jäsenen vierestä Poista ja vahvista. Jäsen menettää pääsyn palveluun heti.
Ennen kuin aloitat
- Olet palvelun ADMIN.
- Henkilö ei ole ADMIN. Poista ei näy ADMIN-jäsenille, joten vaihda ensin heidän roolinsa. Katso miten roolia vaihdetaan.
Kysymykset
Poistaako jäsenen poistaminen hänen päivityksensä?
Ei. Henkilön julkaisemat päivitykset pysyvät tilasivulla.
Voinko kutsua henkilön uudelleen?
Voit, kunhan hänellä on tili ja palvelu on jäsenrajansa alapuolella.