Hur ändrar eller tar jag bort lösenordet för min statussida?
För att ändra det öppnar du Inställningar, skriver ett nytt lösenord i kortet Sidans synlighet och väljer Spara synlighet. För att ta bort det väljer du Offentlig och sparar.
Innan du börjar
- Du är ADMIN för tjänsten.
Steg för att ändra lösenordet
- Öppna tjänsten och välj Inställningar.
- Låt Privat, lösenordsskyddad vara vald under Sidans synlighet.
- Skriv det nya lösenordet. Lämna fältet tomt för att behålla det nuvarande.
- Välj Spara synlighet.
Steg för att ta bort lösenordet
- Välj Offentlig under Sidans synlighet.
- Välj Spara synlighet.
Frågor
Loggas besökare ut när jag ändrar lösenordet?
Ja. Alla som hade låst upp sidan måste ange det nya lösenordet.
Kan jag ange ett olika lösenord per besökare?
Nej. Sidan har ett gemensamt lösenord. För åtkomst per person kan du använda en hemlig länk och generera den på nytt när någon ska förlora åtkomsten.